În seria de evenimente ce marchează Zilele Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași – 2023, Centrul de Securitate şi Sănătate în Muncă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Materialelor din Iaşi, împreună cu Facultatea de Inginerie din cadrul Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu, sub egida Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România, Comisia pentru Securitate și Sănătate în Muncă, organizează manifestarea ştiinţifică

Workshop_ROSSM_2023 Securitatea şi sănătatea în muncă / Muncă sigură și sănătoasă

Avem deosebita onoare de a vă invita să participaţi la workshop-ul „Securitatea si sănătatea în muncă / Muncă sigură și sănătoasă”, manifestare în consonanţă cu preocupările actuale ale Agenţiei Europene pentru Securitate şi Sănătate în Muncă.

Prin intermediul acestei manifestări ştiinţifice dorim să contribuim la evidenţierea zonei de impact „Muncă sigură şi sănătoasă” din cadrul domeniului „Securitatea si sănătatea în muncă”, prin crearea unui cadru pentru dialog la nivel naţional între cercetători din universităţi şi institute naţionale de cercetare-dezvoltare în vederea unor posibile colaborări viitoare cu proiecte la nivel naţional şi internaţional.

Evenimentul se va desfăşura on-line, în data de 15.11.2023, începând cu ora 17:00, prin intermediul platformei Google Meet.

Vă rugăm să ne confirmaţi disponibilitatea dumneavoastra privind participarea la acest eveniment prin completarea şi transmiterea formularului care se află la link-ul:

Workshop_ROSSM_2023

Mulţumim pentru răspunsul dumneavoastră.

Cu deosebită consideraţie,

Moderatori workshop: Prof. univ. dr. ing. Costică BEJINARIU Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași Prof. univ. dr. ing. Lucian Ionel CIOCA Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu

Persoană de contact: Alin Marian CAZAC alin-marian.cazac@academic.tuiasi.ro

+40 (741) 940 768